Velkommen til pollenkontroll.no

Velkommen til pollenkontroll.no – din veiledning gjennom pollenallergien

Her på siden deler vi kunnskap om pollenallergi, både for deg som nettopp har fått diagnose, og for deg som har levd med allergi i mange år. Uansett om symptomene er milde eller alvorlige, er vårt mål at alle skal leve et best mulig liv – hele året. Pollenkontroll.no drives av ALK, en global, forskningsstyrt legemiddelbedrift som fokuserer på å forebygge, diagnostisere og behandle allergi.

God tone

Allergi og legemidler er et område som engasjerer mange. Derfor kan det finnes mange forskjellige synspunkter og opplevelser, noe som kan føre til at diskusjonene kan spore av. Vi setter pris på en bra debatt på saklig nivå og er opptatt av at det skal holdes en god tone i tråden, slik at alle føler seg velkomne

Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer og innlegg som virker truende, er støtende eller inneholder falsk informasjon, inkludert søppelpost som ikke er relatert til ALK og våre produkter, og til å blokkere brukere som gjentatte ganger bryter reglene.

Se også Instagrams retningslinjer for bruk av plattformen her.

Lovgivningen tillater ikke markedsføring av reseptbelagte legemidler til allmennheten. Kommentarer som inneholder informasjon og råd om reseptbelagte legemidler vil derfor bli slettet.

Bivirkninger

Kommentarer angående ALKs produkter som kan tolkes som en bivirkning, vil bli rapportert i henhold til gjeldende regelverk. I slike tilfeller kan du komme til å bli kontaktet av ALK.

Hvis du vil rapportere en mistenkt bivirkning, kan du gjøre det på hjemmesiden til Statens legemiddelverk, www.legemiddelverket.no, eller kontakte ALK direkte ved å sende en e-postmelding til drugsafety@alk.net eller ringe vårt sentralbord på tlf. +46 300 – 185 45.

Ved spørsmål som gjelder egen eller pårørendes behandling eller helsetilstand, ber vi deg kontakte behandlende lege eller apotek.

Personopplysninger

All informasjon og personopplysninger som du gir til oss, beskyttes og behandles konfidensielt i overenstemmelse med ALKs rutiner og databeskyttelseslover. Den informasjon som du overlater, vil benyttes for overvåkning av legemiddelsikkerhet. Opplysningene kan videreformidles til legemiddelmyndigheter. Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har, finner du på ALK personvern.